Γιατί η εταιρεία μας είναι μια καλή επιλογή για να επιλέξετε?

Προϋπολογισμός

Ο προϋπολογισμός που σχετίζονται με την κατασκευή του ένα ξύλινο σπίτι είναι πολύ λιγότερο αυτές που προκαλούνται από οποιαδήποτε άλλη κατασκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Η καλύτερη ποιότητα στη Ελλάδα

Εργασίες ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια του σπιτιού θα ενθουσιάσει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας

Έχουμε πάνω από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας και στενή συνεργασία με τις εγκαταστάσεις παραγωγής, η οποία έχει πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή σπιτιών που προσφέρουμε

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία μας :

Η εταιρία House Trade International έχει ως βασικό αντικείμενο την εμπορία ξύλινων κ’ προκατασκευασμένων κατοικιών που εισάγονται από το εξωτερικό σε άριστη ποιότητα και πολύ καλές τιμές.

Τα παράθυρα με διπλά τζάμια και σε συνδυασμό με αλουμίνιο και ξύλο καθώς και οι πόρτες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και τα ξύλινα πατώματα, είναι ένα μέρος της άριστης ποιότητας των εν λόγω σπιτιών.

Στην προσπάθειά μας να εδραιωθούμε στην αγορά, θέτουμε στην υπηρεσία του πελάτη την εγγύηση ποιότητας με μοντέρνα και εξελιγμένα προϊόντα σε προσιτές τιμές, και επιλέξαμε τη συνεργασία με τις ισχυρότερες και προοδευτικότερες εταιρίες.
Σκοπός της HOUSE TRADE INTERNATIONAL είναι να σας προσφέρει ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες για μια άψογη κατασκευή στο μικρότερο δυνατό κόστος. Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε την κατοικία σας σε ημιτελή μορφή ή πλήρως εξοπλισμένη, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

24 / 7 έκτακτης ανάγκης:  6909 190 879

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Συνδεθείτε μαζί μας και φτιάξε το σπίτι σας !

YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram