• Ladybug Dome Glamping

1 / 1

Η πασχαλίτσα έχει πολύχρωμα χρώματα και παιδικά σχήματα, Λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν πολλές οικογένειες έχουν παιδιά και απαιτείται δωμάτιο γονέα-παιδιού.
Από την εμφάνιση και την αντιστοίχιση χρωμάτων έως την εσωτερική διάταξη, έχουμε πραγματοποιήσει ολοκληρωμένο σχεδιασμό, Πρόκειται για μια εξωτερική σκηνή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικογενειακό κάμπινγκ.

Με την ανάπτυξη της αγοράς τουριστικών και διακοπών υψηλών προδιαγραφών, μια σκηνή με γυαλιά έχει γίνει επιλογή καταλύματος για όλο και περισσότερους ταξιδιώτες. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να προσαρμόσουν εξατομικευμένα ταξίδια και να πάρουν τα παιδιά τους για να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες γονέα-παιδιού. Η νέα σχεδίαση Ladybug dome glamping θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή!

Το Ladybug dome glamping είναι ένας νέος μετασχηματισμός με βάση την αρχική οβάλ σκηνή και προσθέτει πλωτές μαρκίζες, μια μοναδική δομή κελύφους πλέγματος, που μιμείται ένα σχήμα σκαθάρι και μια μεγάλη βεράντα. Η δομή υιοθετεί ένα γαλβανισμένο χαλύβδινο σωλήνα υψηλής αντοχής Q235 υψηλής αντοχής, ο οποίος είναι ασφαλής και σταθερός. Προσθέστε το μονωτικό στρώμα σε εσωτερικούς χώρους για να αποφύγετε τον κρύο καιρό.

Το Ladybug dome glamping υιοθετεί αδιάβροχο και επιβραδυντικό φλόγας μουσαμά με επίστρωση μαχαιριού PVC, το οποίο διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Στο μπροστινό παράθυρο και στη θέση μουσαμά πόρτας της σκηνής, προστίθεται το πλέγμα. Όχι μόνο μπορεί να αποτρέψει τα κουνούπια, αλλά και να αυξήσει τον εσωτερικό αερισμό και το φωτισμό. Συγκεκριμένα, φτιάξαμε επίσης μερικά ενδιαφέροντα σχέδια και το συνολικό σχήμα μοιάζει με ένα πολύ χαριτωμένο κινούμενο πρόσωπο σε συνδυασμό με πολύχρωμα χρώματα, είναι ένα ειδικό παιδικό θεματικό ξενοδοχείο.

Μπορούμε να παρέχουμε μια ποικιλία λύσεων διάταξης και υποστηρικτικών εγκαταστάσεων για να διαλέξουν οι πελάτες, όπως μπάνιο, οικιακές συσκευές, κλιματισμός, ξύλινα πατώματα, κλπ. Στο εσωτερικό της σκηνής μπορούν να διαχωριστούν από υγρό και στεγνό με χωρίσματα.

Πείτε αντίο στο παραδοσιακό κάμπινγκ κάτω από δύσκολες συνθήκες, το θόλο του Moxuanju Ladybug σάς επιτρέπει να ζήσετε τη φύση απολαμβάνοντας τα αστέρια του ξενοδοχείου.

Χαρακτηριστικά Ladybug Dome Glamping
1. Το σχήμα προσομοιώνεται σε σκαθάρι, το χρώμα είναι ελαφρύ και φωτεινό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός χώρου διαβίωσης γονέα-παιδιού.
2. Παρέχετε μια ποικιλία επιλογών χρωμάτων, τα χρώματα και τα μοτίβα μπορούν να προσαρμοστούν
3. Ευρύχωρο μπαλκόνι αναψυχής, ισχυρή λειτουργικότητα
4. Ανθεκτικό, φορτίο ανέμου και επιβραδυντικό φλόγας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρότυπα
5. Προσαρμοστικότητα και σταθερότητα, η σκηνή του ξενοδοχείου αστέρων έχει σταθερή δομή, μεγάλη διάρκεια ζωής, επιτυγχάνει 100 km / h. Η δομή της σκηνής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γρασίδι, τσιμέντο, παραλία και άλλες συνθήκες εδάφους.

Λίστα διαμόρφωσης

Δομή πλατφόρμας: υβριδική δομή χάλυβα και ξύλου Σύστημα πλαισίου: Q235 υψηλής αντοχής χαλύβδινος σωλήνας (επιφάνεια μετά από γαλβανισμένη κατεργασία εν θερμώ).
Προδιαγραφή υφάσματος: Ύφασμα από συνθετική ίνα επίστρωσης μαχαιριού PVC, μπλοκάρισμα, βάρος γραμμαρίου 750-900g / m², διαφανές PVC 650g / m² Χρώματα υφάσματος: λευκό, άμμος, μπεζ, μαύρο, ασημί γκρι, το χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί
Αγορά αξεσουάρ: έπιπλα, οικιακές συσκευές, κλινοσκεπάσματα, φωτισμός, μπάνιο, πάτωμα κλειδαριάς SPC, πολυτέλεια κουρτίνα, μονωτικό βαμβάκι (το χρώμα και το πάχος είναι προαιρετικά), συνολικό σύστημα μπάνιου (ντους, τουαλέτα, νιπτήρας), παράθυρο οθόνης, παράθυρο ηλιακού αέρα, παράθυρο προς τα έξω, παράθυρο προς τα πάνω, πόρτα κλείστρου PVC, πόρτα από κράμα αλουμινίου
Σκοπός: κατασκήνωση σκηνής, κατασκήνωση homestay, χαρακτηριστική κατασκήνωση glamping, τοπίο, διακοπές με ιαματικές πηγές, σαλόνι θαλάσσιου πάρκου, εστιατόριο τουρισμού αναψυχής κ.λπ.

Συμπληρώστε τη φόρμα

  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  error

  Συνδεθείτε μαζί μας και φτιάξε το σπίτι σας !

  YouTube
  YouTube
  LinkedIn
  LinkedIn
  Share
  Instagram