Glass dome house for luxury camp and hotel room

ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΕΓΕΘΟΣ
δείτε όλες τις λεπτομέρειες και τη μέθοδο παραγωγής και την ποιότητα του προϊόντος μας
ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΕΓΕΘΟΣΕΠΕΛΕΞΕ ΜΕΓΕΘΟΣ

Brand Name: RAXTENT
Size: 4M to 30M, can be customized
Color: Grey, White, Gold, Black, can be customized
Accessory: Glass door, Windows, Floor, Curtain etc.

01 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μιλώντας για τη δημιουργία της γεωδαιτικής σκηνής γυάλινου θόλου είναι πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική.
Ο πελάτης προέρχεται από την κοιλάδα Wadi Rum στην Ιορδανία. Διαθέτει ένα πολύ διάσημο συγκρότημα που ονομάζεται μνήμης Aicha.
Σχεδιάσαμε το γεωδαιτικό γυάλινο θόλο με χρυσό βαμμένο κράμα αλουμινίου για να ταιριάζει στο περιβάλλον, ο θόλος καλύπτεται με μισό διαφανές γυαλί και μισό μπλε γυαλί
Μέσα από το γυάλινο θόλο, υπάρχει ένας ξύλινος τοίχος για να χωρίσει τον εσωτερικό χώρο σε δύο μέρη, τουαλέτα και μπάνιο, φανταστικό να βλέπεις τα αστέρια μέσα από το διαφανές μέρος και για το μπλε γυάλινο μέρος, είναι για το κρεβάτι και τον χώρο ανάπαυσης, στο στο πίσω μέρος των κρεβατιών, προσθέτουμε μόνωση για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Μέγεθος: Κατασκευάσαμε τη σκηνή με γυάλινο θόλο και για τον πελάτη μας για κατασκήνωση πολυτελείας
Υλικό: Το κύριο υλικό του σπιτιού από γεωδαιτικό γυάλινο θόλο είναι το πλαίσιο από κράμα αλουμινίου και καλύπτεται από σκληρυμένο γυαλί.
Χωρητικότητα: Η γυάλινη σκηνή 6m και 7m μπορεί να χωρέσει 1-2 κρεβάτια για 2-4 άτομα
Αξεσουάρ: Η γυάλινη σκηνή θόλου για αξεσουάρ κατασκήνωσης, συμπεριλαμβανομένων γυάλινων θυρών, παραθύρων, μόνωσης, κουρτίνας, φώτων, συστήματος δαπέδου, πλατφόρμας κ.λπ.
Φορτίο ανέμου και χιονιού: Η γυάλινη σκηνή θόλου είναι βαρέως τύπου και ισχυρή σκηνή θόλων δομής που φορτίζει άνεμο 100KM / H και φορτίο χιονιού είναι 75KG / SQM. .

02 ΥΛΙΚΟ
Όταν επιβεβαιώθηκε η παραγγελία της σκηνής με γυάλινο θόλο, έχουμε πολύ σύντομο χρόνο για να ολοκληρώσουμε την παραγωγή, επομένως επικοινωνήσαμε εκ των προτέρων με το εργοστάσιο πρώτων υλών για να βεβαιωθούμε ότι θα ικανοποιήσουμε τον χρόνο παράδοσης. Το πλαίσιο του σπιτιού από γεωδαιτικό γυάλινο θόλο είναι από κράμα αλουμινίου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που είναι ελαφρύ και καλής αντοχής, καλή αντοχή στη διάβρωση, εξαιρετική απόδοση επεξεργασίας, εύκολο στην αναγέννηση, είναι το καλύτερο για συσκευασία και παράδοση και φιλικό προς το περιβάλλον.

Glass Dome Frame
Η Glass Dome Frame πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτική, επομένως χρησιμοποιούμε το κράμα αλουμινίου ευρεσιτεχνίας για την κύρια κατασκευή. Αρχικά, κόψαμε την πρώτη ύλη σε κομμάτια και μετά τρυπήσαμε τρύπες, μετά συγκολλήσαμε το υλικό σε τρίγωνα και βάφουμε χρυσό χρώμα, το ελαφρύ, αντιδιαβρωτικό, σταθερό και εντελώς ασφαλές, μπορεί εύκολα να αναγεννηθεί και να είναι φιλικό προς το περιβάλλον μπορεί να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 15-20 χρόνια.

Glass Dome Cover
Αποφασίσαμε να επιλέξουμε σκληρυμένο γυαλί και γυαλί Low-e για το κάλυμμα της γεωδαιτικής σκηνής τρούλου, το γυαλί είναι πολύ βαρύ και 100% στεγανότητα, οπότε η σκηνή μας μπορεί να είναι 100% αδιάβροχη, ηχομονωμένη, λεία και γυαλιστερή, και μπορεί να καθαρίζεστε εύκολα με νερό όταν είναι σκονισμένο. Σε ανθρωπους αρεσει και μπλε γυαλί και το διαφανές, μπορείτε επίσης να επιλέξετε διαφορετικά χρώματα γυαλιού ανάλογα με το έργο σας.

Glass Dome Μόνωση
Χρησιμοποιούμε τη στερεά μόνωση για τη γυάλινη σκηνή θόλου για να κάνουμε τον θόλο να είναι πιο ζεστό και πιο κρύο. Η μόνωση μπορεί επίσης να είναι αδιάβροχη και ηχομονωμένη και μπορεί εύκολα να καθαριστεί και να εγκατασταθεί
Εκτός από τη μόνωση, για το εσωτερικό στρώμα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σκληρυμένο γυαλί, οπότε ο θόλος είναι μια γυάλινη σκηνή διπλού στρώματος, η οποία θα ήταν καλύτερη για ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου

03 Glass Dome Tent in Jordan
Οι τέντες με γεωδαιτικό γυάλινο θόλο τύπου Ιορδανίας συνιστώνται ιδιαίτερα από τους τουρίστες, είναι η πιο πολυτελής σκηνή ξενοδοχείου θόλων στο Wadi Rum

Μπορούμε να παρέχουμε το βασικό αξεσουάρ για κατασκήνωση και glamping και χρήση δωματίου ξενοδοχείου για πελάτες, και μπορούμε να προτείνουμε το σχέδιο για την έξοδο του θόλου στο εσωτερικό.

04 GLASS DOME TENT CERTIFICATES

05 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η γυάλινη σκηνή θόλου έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την κανονική σκηνή θόλων από γεωδαιτικό PVC, πιο ισχυρή, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, περισσότερη εμφάνιση
Η γυάλινη σκηνή θόλου με καλή απόδοση σε νερό & φωτιά & αντοχή στην κρούση, ηχομόνωση και αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, μόνωση υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, μεγάλη διάρκεια ζωής τουλάχιστον 15-20 χρόνια.

06 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

1, Πρώτα, συναρμολογήστε το πλαίσιο της γυάλινης τέντας, συνδέστε τα τρίγωνα μεταξύ τους
2, Στη συνέχεια, βάλτε τα γυάλινα τρίγωνα του θόλου στο πλαίσιο του γυάλινου θόλου.
3, Μπορούμε επίσης να στείλουμε τους επαγγελματίες μηχανικούς μας για έναν οδηγό εγκατάστασης αφού προετοιμάσετε την κατάσταση εδάφους και τους εργαζόμενους.
4, Για γυάλινες τέντες διαμέτρου 4M έως 15M, μπορείτε να ρυθμίσετε τόσο με το χέρι όσο και με γερανό και κοστίζει περισσότερο χρόνο με το χέρι, ενώ θα γίνεται πιο γρήγορα με το μηχάνημα.

Συμπληρώστε τη φόρμα

  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  error

  Συνδεθείτε μαζί μας και φτιάξε το σπίτι σας !

  YouTube
  YouTube
  LinkedIn
  LinkedIn
  Share
  Instagram